Sâmbătă 08 Mai 2021, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după un incendiu produs într-o gospodărie din Demăcușa

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moldovița, au intervenit, duminică, cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din satul Demăcușa, comuna Moldovița.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul bucătăriei de vară și în holul casei, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru un bărbat de 81 de ani și o femeie de 46 de ani, ambii cu atac de panică. Ulterior, după stabilizare, cei doi au refuzat transportul la spital.

Au ars: interiorul bucătăriei de vară pe 20 mp, obiecte de mobilier, articole textile, tâmplărie din PVC, aparate electrocasnice și instalația electrică. S-au degradat tavanele și pereții interiori și exteriori, de la bucătăria de vară.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:20, iar pompierii au salvat casa de locuit și restul anexelor gospodărești, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*