Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Incendiu la un gater din Cornu Luncii! Intervenție zu 10 autospeciale a pompierilor

Un puternic incendiu a avut loc, sâmbătă seară, în localitatea Cornu Luncii. Pompierii intervin cu șase autospeciale pentru stingerea flăcărilor, care au cuprins hala pe aproximativ 300- 400 de metri.

„Incendiul este foarte puternic. S-a dezvoltat din cauza vantului puternic si a cantitatii mari de material lemnos. Au mai fost chemate doua masini de stingere in sprijin si se lucreaza pentru localizare si lichidare”, potrivit ISU Suceava.

UPDATE: Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Cornu Luncii, Mălini, Baia și Slatina, au intervenit cu 10 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater, din comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat construcția din lemn, cu pericol de propagare la vecinătăți.
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, iar dezvoltarea si propagarea incendiului au fost favorizate de vântul puternic și de cantitatea mare de material lemnos.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:15.
Au ars: hala gater pe aproximativ 480 mp, utilajele din interior, circa 150 metri cubi cherestea și 150 metri cubi deșeuri din lemn (biomasă).
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea administrativă a societății, depozitul de bușteni, 5 case de locuit, cu anexele gospodărești aferente, și două hale dezafectate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*