Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

VIDEO Ninge la Suceava! Drumarii au ieșit cu utilajele de deszăpezire

Foto: Meteo Nord Est

Ninsorile au revenit în județul Suceava. Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava. În continuare, se înregistrează ninsori abundente în mai multe puncte din județ, recomandarea DRDP Iași pentru șoferi fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

Meteorologii au emis luni, o avertizare de tip Cod galben de vreme rea pentru mai multe județe din țară.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 14 aprilie, ora 06:00 – 14 aprilie, ora 21:00, se vor semnala: intensificări ale vântului, predominant ninsori la munte.

În dimineața zilei de marți (14 aprilie), în Banat și Crișana, apoi treptat și în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii și în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55…70 km/h

Vântul va avea intensificări și la munte, unde se vor semnala precipitații mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile și rafalele vor depăşi 70…90 km/h, spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă în nordul Carpaților Orientali și, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.

(VIDEO) Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava

(VIDEO) Utilajele Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează la acest moment pentru asigurarea circulației pe DN 17A, Pasul Palma – Ciumârna, județul Suceava. În continuare, se înregistrează ninsori abundente în mai multe puncte din județ, recomandarea DRDP Iași pentru șoferi fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru condiții de iarnă.

Gepostet von DRDP Iasi Oficial am Dienstag, 14. April 2020

Ninge în Rădăuți!

Rădăuți, județul Suceava || 14.04.2020, ora 09.00Video: Daniel și Ondina Andrei

Gepostet von Meteo NORD – EST am Montag, 13. April 2020


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*