Luni 27 Mai 2024, Actualizat acum 147 zile 12:00 am

Peste 300 de polițiști, alături de jandarmi, militari și polițiști locali, în stradă de Florii și Paștele Catolic. „Rămâneți în casă”

Trecem cu toții printr-o încercare din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și vom acționa împreună. Pentru credincioșii ortodocși  urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele. Pentru a va proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele Militare.

Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră,

Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului maxim de 8 persoane.

Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult pentru a se asigura că sunt respectate restricțiile de circulație a persoanelor.

Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii.

Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta grătarul îl facem acasă.

Vă informăm că accesul este restricționat  în astfel de zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.

Echipajele de poliție rutieră, de ordine publică  și Jandarmeria vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei pentru persoane fizice, respectiv de la 10.000 la 70.000 de lei, în cazul persoanelor juridice.

Cei peste 300 de polițiști, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari sunt în stradă!

Pentru siguranța dumneavoastră, a celor dragi și a comunității, vă rugăm să rămâneți acasă, să limitați contactul cu alte persoane și să respectați prevederile ordonanțelor militare!

Comunicat IPJ Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*