Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Accident produs de un șofer băut, în municipiul Suceava

La 10.04.2020, orele 09.28, Poliția Municipiului Suceava – Biroul Rutier a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” cu privire la faptul că pe strada Cernăuți din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorul auto, un localnic de 44 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe strada Cernăuți spre sensul giratoriu amplasat la intersecția cu strada Traian Vuia, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu bordura ce desparte sensurile de mers.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*