Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

FOTO Două gospodării cuprinse de flăcări. De la ce a pornit incendiul

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Frumosu, au intervenit, vineri dimineață,  cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Deia, comuna Frumosu.La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele gospodărești din două gospodării, cu pericol de propagare la casele de locuit ale celor doi proprietari. Incendiul a fost lichidat la ora 7:10.

La prima gospodărie, au ars: adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 72 mp, o magazie din lemn pe 24 mp, circa 2 tone de furaje și bunuri gospodărești. S-a degradat o suprafață de aproximativ 10 mp din pereții locuinței.

La al doilea proprietar, au ars: adăpostul de animale pe 40 mp, o șură din lemn pe 32 mp, un atelier de tâmplărie pe 20 mp, o magazie din lemn pe 20 mp și scule electrice. Și aici, pereții casei s-au degradat pe 6 mp.

Incendiul a izbucnit din zona adăpostului de animale, din prima gospodărie menționată, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele celor doi proprietari, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*