Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Femeie de afaceri din Suceava, moartă din cauza coronavirus. Cinci persoane au fost ucise de virus în județ

În România s-au înregistrat până acum 12 decese din cauza coronavirusului. Ultimele victime sunt: o femeie de 64 de ani din Suceava și un bărbat de 74 de ani din Ialomița.

Femeia era  internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Ea a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

Bărbatul de  74 ani, din județul Ialomița, a fost internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

Virusul a ucis la Suceava și: o femeie de 72 de ani, care avea alte afecțiuni asociate (diabet, boli cardiovasculare), un bărbat, de 71 ani, din Suceava, un bărbat de 59 ani, și o femeie de 80 de ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*