Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Cum să fii elegantă, fără prea mult efort, primăvara aceasta

Și anul acesta, uniforma femeilor cu gust, “the little black dress”, mica rochie neagră, schițată pentru  prima dată de Coco Chanel, reprezintă una dintre tendințele fashion.

Întotdeauna mai elegantă decât orice altă rochie, o poți accesoriza datorită simplității sale, în foarte multe moduri, trebuie doar să îți lași imaginația să zboare.

Ai văzut colecția de rochii de ocazie? Mini, midi, până la genunchi sau până la glezne, tip creion, cambrate, cu mâneci sau fără, cu decolteu rotund sau în v, cu spate sau fără, rochiile elegante negre din colecție te vor ajuta să obții un efect de alungire și subțiere, complimentându-ți întotdeauna silueta.

Te întrebi cum accesorizezi corect o rochie elegantă neagră pentru o ținută impecabilă?

Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții seama pentru a nu da greș:

  • Pantofii

Sunt cei care întotdeauna definesc și echilibrează stilul unei ținute.

Pentru rochia ta neagră, poți alege să porți o pereche de pantofi stiletto negri, nude sau orice altă culoare îți dorești fără să petreci zeci de minute întrebându-te dacă nuanțele și tonurile se potrivesc.

Pentru a nu da o notă de ușoară de vulgaritate ținutei tale elegante, este bine să eviți  culorile neon: verde, galben, portocaliu sau roz.

  • Geanta sau poșeta

După rochie și pantofi, geanta sau poșeta reprezintă elementul esențial în definirea întregii ținute.

În funcție de materialul din care sunt realizați pantofii pe care ai ales să îi porți,  accesorizează ținuta cu un plic din lac, saten sau piele.

Poți alege, de asemenea, un clutch rafinat, accesorizat cu cristale, perle, mărgele sau paiete, sub formă de inimă, formă ovală sau dreptunghiulară. Îl poți purta cu sau fără lanțul de umăr din metal.

Un sfat foarte important: Întodeauna să asortezi bijuteriile cu aplicațiile genții pentru a  nu risca să transformi ținuta în eșec.

Un trend al anului 2020 este accesorizarea rochiilor elegante cu rucsacuri.

Poartă un rucsac de damă elegant și cu siguranță vei fi în tendințe!

 

  • Bijuteriile

Sunt elementul central al ținutei atunci când pantofii și geanta sunt elemente discrete.

Dacă porți o rochie elegantă neagră fără spate, este de preferabil să alegi doar cercei iar dacă porți o rochie cu umeri indiferent că are sau nu decolteu, cerceii foarte lungi și brățările îți vor complimenta ținuta.

Cerceii candelabru, acei cercei care ajung până aproape de umeri, realizați din lănțișoare de aur sau argint, din șiraguri de perle sau din șiraguri de mărgele vor adăuga un plus de personalitate ținutei tale “all black”.

Nu combina însă acest tip de cercei foarte lungi cu coliere.

Negru este culoarea prietenoasă cu orice siluetă, silfidă sau voluptoasă, iar rochia elegantă neagră este cea mai potrivită alegere pentru un eveniment la care îți dorești să te simți specială.

Nu ezita să o porți, îți va scoate în evidență silueta în cel mai frumos mod cu putință! Accesorizeaz-o cu un zâmbet cald și cu siguranță vei fi irezistibilă!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*