Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Cinci cazuri de coronavirus la Suceava. Șapte suceveni amendați pentru că nu au respectat măsurile de autoizolare

Un număr de șapte persoane din județul Suceava au fost amendate, până în prezent, pentru nerespectarea măsurilor de autoizolare. Valoarea amenzilor este de 70.000 de lei.

La nivelul județului Suceava, până în prezent, sunt  549 de persoane care au călătorit în zonele de risc; 287 membri de familie (aparținători); în total 836 de persoane care sunt monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specifică.

Sunt 30 de persoane ieșite din auto izolare (total persoane iesite din autoizolare 568;  136 persoane aflate în carantină în spațiile special amenajate; 5 cazuri confirmate cu coronavirus; 4 persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava de la care s-au prelevat probe.

Al cincilea caz de coronavirus confirmat la Suceava este un bărbat de 37 de ani, internat la Spitalul Suceava pe secția de Pneumologie. În data de 17 martie a fost confirmat pozitiv și a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași.

Sunt 2 persoane sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei/ persoană care nu au respectat autoizolarea, pe raza comunei Liteni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*