Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Incendiu la Horodnic de Jos! Două gospodării au fost afectate

Pompierii militari de la subunitățile din Rădăuți și Siret, împreună cu lucrătorii Serviciilor  Voluntare pentru Situații de Urgență Horodnic de Jos, Horodnic de Sus și Gălănești, au intervenit, marți, cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Horodnic de Jos.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la construcțiile din două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Incendiul a fost lichidat la ora 1:10, iar cauza probabilă de izbucnire este în curs de stabilire.

Primului proprietar i-au ars acoperișul unei case de locuit (în gospodărie erau construite două locuințe), o bucătărie de vară, un grajd, o șură și două magazii, precum și bunuri din gospodărie (printre care un tractor, 10 mc lemn de foc, aproximativ 500 de baloți de fân și un tocător de furaje). S-au degradat pereții și tavanul casei, camera centralei termice și o baie.

La a doua gospodărie, a ars un perete de la casă pe aproximativ 15 mp și s-a degradat o suprafață de 10 mp din acoperiș. În incendiu au pierit două vaci și 15 găini.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat a doua casă de locuit din prima gospodărie, precum și alte două locuințe învecinate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*