Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ce NU trebuie să lipsească din geanta de plajă? 7 lucruri pe care TREBUIE să le iei mereu cu tine

Sezonul estival al anului 2020 se apropie, iar tu ești nerăbdătoare să te pregătești pentru o zi distractivă la plajă? Fie că îți propui să stai tot timpul la soare sau doar câteva ore, asigură-te că iei cu tine tot ce ai nevoie, pentru a fi complet pregătită. O geantă de plajă bine dotată este esențială pentru satisfacerea tuturor nevoilor și anticiparea evenimentelor neprevăzute. Există o mulțime de lucruri care îți vin în cap atunci când te gândești la conținutul unei astfel de genți, însă doar câteva sunt absolut necesare.

Iată care sunt cele 7 lucruri pe care TREBUIE să le iei mereu cu tine la plajă:

 

  1. Produse pentru protecția pielii

Asigură-te că ai luat loțiunile de plajă, cu protecție împotriva razelor UV și, desigur, un balsam de buze din aceeași gamă. Este indicat să ai la tine și un spray împotriva insectelor, o pălărie și o pereche de ochelari de soare.

  1.             O mini trusă de prim ajutor

Indiferent dacă mergi la plajă singură sau cu copiii, este recomandat să ai la tine o mini trusă

de prim ajutor. Nu ai nevoie de lucruri extraordinare, ci doar de câteva elemente folositoare în caz de urgență: plasturi, pastile de durere și cremă specială pentru arsuri.

  1. O pereche potrivită de încălțări

Mersul la plajă presupune alegerea unor încălțări comode, care să permită piciorului să respire. Pentru acest lucru, cea mai bună alegere este o pereche de papuci pentru femei de la reverse.ro. Astfel, te vei putea bucura de soare și de nisip, în cel mai confortabil mod.

  1. Rezerve de apă

Verile sunt extrem de toride și pot cauza deshidratări neplăcute. Nu uita să adaugi o sticlă cu apă rece, pentru a asigura hidratarea optimă a corpului.

  1. O carte

Nimic nu se compară cu o lectură liniștită pe malul mării. Îți poți lua cartea preferată și te poți bucura de vacanță în cel mai frumos și relaxant mod posibil. Poți citi și de pe telefonul mobil, important este să ai în biblioteca electronică una salvată.

  1. Un costum de baie de rezervă

Nu știi niciodată când intervine neprevăzutul. De aceea, este important să ai la tine un alt costum de baie, pentru a evita situațiile neplăcute și pentru a te simți mereu în siguranță.

  1. Gustări

Chiar dacă mergi pe o plajă unde există restaurante sau magazine, este bine să ai gustări suplimentare, mai ales atunci când călătorești împreună cu copiii. Însă, trebuie să eviți expunerea acestora în lumina directă a soarelui.

Extrem de ușor de pregătit, geanta de plajă este un adevărat ajutor când ești în vacanță la mare. Ține cont de lucrurile menționate mai sus și asigură-te că le ai la îndemână. O bună organizare contribuie la un concediu de vis!

Sursă foto: Pinterest.com


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*