Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevean trimis de urgență la Iași cu tăieturi la mâini și arsuri. Vezi ce a pățit!

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Marginea, a ajuns cu arsuri și tăieturi la spital după ce camera cetralei locuinței sale a luat foc, iar omul a mers să stingă incendiul. În seara zilei de 3 ianuarie, Dumitru M. se afla acasă cu soția când a izbucnit focul. S-a deplasat la camera centralei și a observat că de acolo iese fum, dar întrucât ușa de acces în camera centralei era blocată, a spart geamul ușii cu brațele, iar în urma acestui fapt s-a tăiat la ambele mâini. Acesta a reușit să pătrundă în interiorul camerei centralei și cu ajutorul unui extinctor a reușit să lichideze focul până la sosirea echipajului de poliție și echipajului de pompieri.

Ajunși la fața locului, omul sângera abundent, polițiștii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD, apoi a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți. Din cauza rănilor grave, el a fost trimis la Spitalul de Urgențe Iași.

Incendiul nu s-a manifestat violent, fiind distruse doar centrala termică și afumate celelalte încăperi ale locuinței. Cauza acestuia a fost „efectul termic, căldură prin contact al unui cablu electric, primul material aprins fiind mase plastice (izolație cablu electric)”. Prejudiciul este de 10.000 lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*