Joi 29 Iulie 2021, Actualizat 12:00 am

 

Sucevean reținut după ce a profanat un mormânt din cimitir. A lăsat mai multe bilete cu mesaje cu tentă sexuală

Un bărbat  din Suceava a distrus un mormânt dintr-un cimitir din municipiul Botoșani, iar după fapta respectivă a lăsat bilete cu tentă sexuală.

Miercuri, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani din judeţul Suceava, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, hărţuire şi profanare de morminte.

În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că  în perioada 18-19 septembrie acesta ar fi sustras mai multe elemente decorative de pe mormântul soţului persoanei vătămate,  dintr-un cimitir din municipiului Botoşani.

De asemenea, bărbatul a distrus mai mulţi piloni din care era confecţionat mormântul, iar pe suprafaţa acestuia a lăsat mai multe bilete având conţinut cu tentă sexuală la adresa persoanei vătămate.

La data de 27 noiembrie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară emis de către Judecătoria Botoşani, la locuinţa bărbatului de 42 de ani.

Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate mai multe bunuri şi înscrisuri care interesează cauza, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, hărţuire şi profanare de morminte sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună o soluţie procedurală.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*