Vineri 10 Iulie 2020, Actualizat acum 191 zile 12:00 am

 

FOTO Tragedie! Două persoane au murit într-un accident cu două mașini

Două persoane au murit, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident care a avut loc  la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre orașul Gura Humorului. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, un BMW și un VW Passat. Conducătorul autoturismului  BMW, cu numere de Bacău, a fugit de la locul accidentului.

Acesta circula cu mașina, în care se afla ca pasager un tânăr de 24 de ani, din comuna Frumosu, iar la un moment dat cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, fiind condus de Rusu Alexandru Gabriel, de 20 ani, din comuna Ostra.

După impact, autoturismul Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80 %.  George Huțuleac și Gabriel Claudiu Rusu, de 17 ani, din Ostra, pasageri în Passat au murit în urma impactului. 

Tânărul de 20 de ani a fost rănit grav, dar și un băiat de 14 ani, tot din Ostra, care au fost transportați la spital.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*