Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Primar lovit de un sătean băut. Ce nemulțumiri avea bărbatul

Primarul comunei Preutești, Ion Vasiliu, a fost lovit de un sătean de 43 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Incidentul a avut loc marți, la Școala cu clasele I- VIII Leucușești, unde primarul se afla cu reprezentanții unei firme de construcții, care se ocupă de renovare.

La un moment dat, într-o clasă a intrat Petrică Morar și  l-a lovit pe primar deoarece acesta, anterior, nu i-ar fi dat aprobare pentru a se racorda la sistemul local de canalizare. Apoi, omul a plecat la volanul unei mașini până la un magazin, unde a și fost găsit de polițiști. El fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „urmând a fi întocmită documentația și înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune cu privire la faptele de „lovire” dacă întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de „ultraj”, potrivit reprezentanților IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*