Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Sucevean trimis după gratii după un accident mortal

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Suceava, a fost încarcerat, miercuri, în Penitenciarul Botoșani după ce magistrații l-au condamnat pentru ucidere din culpă. Dorin Aelenei va sta doi ani în închisoare după ce a ucis o bătrână, cu un microbuz.

Inițial, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar Curtea de Apel Suceava l-a trimis după gratii pentru următorii doi ani.

Dorin Aelenei fost taximetrist și șofer de maxi taxi circula cu un microbuz, iar la un moment dat a dat înapoi cu autovehiculul și a lovit o bătrână de pe marginea drumului.

La 30.10.2019, ora 17.30, Secția de Poliție Burdujeni din cadrul Poliției municipiului Suceava a primit spre aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Suceava față de un localnic de 50 de ani, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă” pe linie rutieră. Bărbatul a fost identificat de polițiști, fiind reținut, escortat și încarcerat în Penitenciarul Botoșani”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*