Miercuri 12 August 2020, Actualizat acum 224 zile 12:00 am

 

Flutur: S-a finalizat asfaltarea pasului Puzdra. Urmează marcajul rutier

Pasul Puzdra a fost asfaltat. Potrivit președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, drumul care leagă Broșteni de Suceava prin Frasin Stulpicani a fost asfaltat pe 21 de kilometri.

„Și ce este important că zona cea mai grea, pasul Puzdra din Holda până la Ostra e finalizat. Urmează marcajul rutier. Am asfaltat și de la limita orașului Frasin până la Stulpicani și am mers spre Gemenea. Zilele acestea continuăm asfaltarea spre Ostra. Aici o lucrare specială. Se va pune un strat geotextil, o specială care să facă legătura între beton și asfaltul pe care îl turnăm. Amintesc că pe raza orașului Frasin nu avem noi CJ Suceava atribuții de modernizare a drumului ci e obligația orașului care are un proiect în derulare aici. În rest este treaba noastră. De trei ani am cerut Guvernului bani prin PNDL pentru acest drum și nu ni s-a aprobat. Din acest motiv am făcut un împrumut și am scos la licitație lucrarea. Din cauza legislației OUG 114 prețurile au crescut și nu s-a adjudecat licitația și am început asfaltarea din surse proprii a drumului care arăta cel mai prost din toate din județ”, a spus Flutur.

În paralel, a început asfaltarea spre pe Codrii Seculari, 4,5 kilometri până la Gemenea.

În primăvara vom asfalta până codrii seculari. Tot în primăvară anunț începerea lucrărilor de asfaltare pe drumul care face legătura din Stulpicani spre Câmpulung”, spune Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*