Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Două persoane prinse în timp ce vindeau haine contrafăcute

La data de 25.10.2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava l-au identificat pe un bărbat de 41 ani, din mun. Fălticeni, care oferea spre comercializare în zona pieții din mun. Fălticeni, produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile unor brand-uri înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.300 lei.

De asemenea, a fost depistată și o femeie de 44 ani, din mun. Vatra Dornei, în timp ce oferea spre comercializare în zona centrală a mun. Vatra Dornei, produse de încălțăminte inscripționate cu mărcile înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate produse în valoare de 1.200 lei.

S-au întocmit dosare penale în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*