Duminică 25 Octombrie 2020, Actualizat acum 298 zile 12:00 am

 

Ziua porților deschise, pe 25 octombrie, în incinta Palatului de Justiție Suceava

curtea de apel, strii, palatul de justitie, suceavaLa data de 25 octombrie în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, eveniment prin care justiţia civilă este adusă în atenţia publicului european. Semnificaţia acestei zile este aceea de a apropia justiţia de cetăţeni, de a-i ajuta pe aceştia să fie mai bine informaţi despre drepturile lor şi modalitatea de funcţionare a sistemului judiciar.

Vineri, 25 octombrie 2019, în intervalul orar 09:00 – 14:00, în incinta Palatului de Justiție și la judecătoriile din raza Tribunalului Suceava se vor desfășura manifestări de tipul „uşilor deschise” la care sunt invitaţi să participe elevi, studenţi, reprezentanţi mass-media precum şi orice cetăţean interesat.
Toate persoanele din municipiul Suceava care doresc să participe sunt rugate să se prezinte la intrarea principală a Palatului de Justiţie, de unde vor fi îndrumate de personalul de pază către coordonatorii desemnaţi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*