Duminică 31 Mai 2020, Actualizat acum 151 zile 12:00 am

 

VIDEO Animale moarte într-un incendiu cumplit. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale pentru stingerea flăcărilor

Militarii Gărzilor de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Botoșana, Comănești, Arbore, Cajvana și Cacica au intervenit, în noaptea de luni spre marți, cu 8 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din localitatea Botoșana.


La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit și la anexele gospodărești, cu pericol de propagare la vecinătăți. Dezvoltarea și propagarea flăcărilor a fost favorizată de observarea și anunțarea târzie a incendiului, dar și de construcțiile majoritare din lemn.
Incendiul a fost lichidat la ora 7:20.

Au ars: acoperișul locuinței pe aproximativ 170 mp, depozitul de furaje și adăpostul de animale, corp comun, pe aproximativ 150 mp, bucătăria de vară pe 60 mp, circa 4 tone de fân, 20 metri cubi lemn de foc și alte bunuri din gospodărie (casnice, utilaje agricole etc.). S-au degradat pereții portanți și tavanul casei. În incendiu au pierit două vaci, trei viței și 16 porci.

Flăcările au izbucnit la bucătăria de vară, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric, neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat gospodăria învecinată, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*