Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO Incendiu la Rădăuți! Locuințele a patru proprietari, afectate de flăcări

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuti au intervenit, marți, cu 3 autospeciale și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Rădăuți.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe și la acoperișul a două clădiri de locuit, corp comun, cu patru proprietari.

Au ars: acoperișul corpului comun pe o suprafață de aproximativ 170 mp, două camere de locuit, cu pereți din lemn, pe 30 mp, o anexă din lemn pe 10 mp și acoperișul unei anexe din BCA pe 15 mp. S-au degradat pereții și tavanele corpului comun, de la etaj și de la parter, pe o suprafață totală de aproximativ 400 mp, precum și anexele proprietarilor.

Pe timpul intervenției, o femeie de 78 de ani a suferit un atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor medical, iar ulterior a transportat-o la spital pentru investigații amănunțite.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric deteriorat.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:03, iar pompierii au salvat restul locuintelor și două proprietăți din vecinătate.

Incendiu Rădăuți… Ei sunt eroii noștri, detașamentul de pompieri Rădăuți, în acțiune ! Cât despre cele trei familii greu încercate… haideți să ne mobilizăm !!! Str. Spitalului n.12 – 14

Publiée par Live Nord Est sur Mardi 15 octobre 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*