Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri, 18 octombrie

AJOFM Suceava organizează vineri, 18 octombrie 2019, la Iulius Mall Suceava, etajul I, zona liftului panoramic, începând cu ora 10, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.  Evenimentul are loc simultan la sediul Punctului de lucru al AJOFM din Fălticeni și Cîmpulung Moldovenesc, precum și la Casa Germană din Rădăuţi.

Bursa este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și anul absolvirii studiilor.

Informarea mediului sucevean de afaceri cu privire la organizarea acestui eveniment a început deja, din cifrele pe care le deținem până în prezent, bursa a înregistrat un număr de 369 locuri vacante la nivelul județului, din care: 192 posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 62 la Fălticeni, 73 la Rădăuți și 42 la Cîmpulung Moldovenesc. Vor fi prezenți cel puțin 65 de angajatori, 29 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 9 la bursa din Fălticeni, 12 la bursa din Rădăuți și 15 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.

Domeniile de activitate care au înregistrat un număr important de locuri vacante, ce solicită calificări profesionale, sunt prelucrarea lemnului, contrucții, restaurante și alimentatie publică, iar cele mai solicitate specializări cu studii superioare, până în prezent, sunt inginerii, specialiști IT, designeri grafică și economiștii.

Formularele de înregistrare a ofertelor de locuri vacante pentru bursă pot fi trimise până la data de 17 octombrie, ora 12.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*