Vineri 07 August 2020, Actualizat acum 219 zile 12:00 am

 

Trei persoane reținute și peste 100.000 țigarete confiscate de polițiști după efectuarea a 13 percheziții 

La data de  07 octombrie 2019, în urma continuării cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sprijiniți de lucrătorii Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Suceava, care au vizat imobilele și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări de proveniență extracomunitară, ocazie cu care, au fost descoperite și indisponibilizate 106.400 bucăți de țigarete, 9 telefoane mobile, un autoturism, precum și sumele de 7.350 euro și 13.400 lei.

Astfel, mai multe persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, față de doi bărbați, unul de 44 de ani, celălalt de 43 de ani și o femeie de 30 de ani, toți din municipiul Suceava, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă de polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gigel says:

    La Fălticeni in piața când ajung adevărații polițiști să vadă cum.se vând pe la colțuri de către cetățeni de etnie roma tigari de contrabandă?
    Le asigura spatele astora un milițian de la serviciul de investigare a fraudelor economice pentru că și el procura de la ei țigări pentru consum și revânzare prin alte rude de ale lui…
    Ar trebui investigat acest pont în amănunt…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*