Duminică 16 Februarie 2020, Actualizat acum 46 zile 12:00 am

 

Tânăr căutat de polițiști. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui Marian Georgian Nistor, de 18 ani din sat Zorești, comuna Vernești, județul Buzău, care în data de 30.09.2019 a dispărut de pe raza județului Suceava. În seara zilei de 29.09.2019 a fost văzut în comuna Ostra, județul Suceava, iar a doua zi a discutat cu membrii familiei și a afirmat că se află în zona localității Cornu Luncii, aproape de calea ferată și se deplasează spre Buzău.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: constituţie atletică, înălţime de aproximativ 1.60 metri, circa 60 kg, păr șaten, ochi albaștri.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de blugi de culoare neagră, un tricou în culorile galben și roșu sau albastru, pe cap purta o șapcă neagră, era încălțat cu pantofi sport negri și avea asupra sa un rucsac negru.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Ioana says:

    La data de 30 septembrie aceasta persoana se afla satul doroteia mergea pe jos .Intrebat fiind de sotul meu de unde este ia spus ca este din buzau si a fost la ostra pentru ca avea o prietena acolo.Pentru ca nu avea bani la el sotul meu la condus pana la frasin si la indrumat spre gara pt a lua un tren dar acesta ia spus ca ii place sa mearga pe jos.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*