Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Bărbat reținut pentru furt dintr-o societate comercială

O localnică de 51 de ani, din Frătăuțiii Noi, a cerut ajutorul polițiștilor pe 2 octombrie, după ce, în noaptea de 28/29.09.2019, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 28/29.09.2019, prin forțarea unui geam al societății comerciale administrate de partea vătămată, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras o bicicletă în valoarea de 300 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificat ca fiind un localnic de 33 de ani, persoană cunoscută cu antecedente penale pentru comiterea de furturi și aflat sub control judiciar pentru săvârșirea a două infracțiuni de amenințare, o infracțiune de violare de domiciliu și o infracțiune de nerespectare a ordinului de protecție.

Bicicleta a fost recuperată și restituită persoanei vătămate. Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*