Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șapte persoane reținute după un scandal de proporții în curtea spitalului din Rădăuți. De la ce a pornit totul

Șapte persoane au fost reținute de polițiști în urma unui scandal de proporții în curtea spitalului din Rădăuți.

Totul a pornit după ce miercuri după-amiază a ajuns la spital un bărbat din Dornești, victimă a unei agresiuni. Rudele acestuia au mers la spital, când acesta a fost dus cu ambulanța, respectiv o femeie de 40 ani, soțul acesteia de 43 ani, fiul lor de 20 ani și o altă rudă de 37 ani. În timp ce aceștia se aflau în curtea spitalului în fața Compartimentului Primiri Urgențe, au fost abordați de alte persoane din comuna Dornești, respectiv o femeie de 35 ani, una de 25 ani, una de 29 ani,un băiat de 16 ani, un bărbat de  de 31 ani, dar și un tânăr de 24 ani, din Buhuși.

Între cele două tabere a avut loc un conflict pe 1 octombrie, iar la spital, între cele două tabere a început un nou scandal. S-au înjurat, amenințat și chiar s-au luat la bătaie.

Pentru că au tulburat ordinea și liniștea publică, aceștia au fost sancționați.

Luțu Mihaela-Liliana, Luțu Arhip, Luțu Arhip-Robert, Bobu Viorica, Buraciuc Aurora-Ancuța, Bobu Florin-Ștefan și Manolea Vasil- Radu au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar Luțu Mihaela-Liliana a scăpat fără o măsură privativă de libertate, pentru că este mama unui copil de 2 săptămâni.

Cei șapte reținuți vor fi prezentați instanței.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*