Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Polițistul de 32 de ani, care s-a împușcat în cap, a murit la spital

Un polițist, în vârstă de 32 de ani, din Suceava, care a fost transportat la spital în stare gravă,în luna august, după ce a fost găsit împușcat în cap în zona unui cimitir din Suceava, a murit. Agentul principal de poliție Ionuț Aursulesei din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni Suceava, Secția de Poliție Dărmănești, a murit după ce a încercat să se sinucidă.

El a scris pe Facebook un mesaj prin care anunța că vrea să se sinucidă. Polițiștii au pornit în căutarea acestuia și a fost găsit la periferia municipiului Suceava, cu o plangă produsă prin împușcare în zona capului. Se pare că bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor din motive sentimental.

„Acum câteva minute, în urma unei puternice hemoragii şi în ciuda eforturilor medicilor, colegul nostru AURSULESEI ANDREI-IONUŢ, care la începutul lunii august a fost găsit împuşcat în cap cu arma din dotare, a pierdut lupta cu viaţa… Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuţ, şi chiar dacă ai ales să pleci, noi îţi vom păstra amintirea vie..<<Nu judeca pe nimeni, până nu vei fi mers de două ori, până la lună şi înapoi, în pantofii săi.>>”, este mesajul transmis de sindicalistul polițiștilor, Bogdan Bănică.

Polițist găsit împușcat în cap, lângă un cimitir


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*