Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Geci de dama de iarna in trend 2019-2020 de la JoJoFashion

Pe JojoFashion gasiti geci de dama de iarna si geci de primavara-toamna moderne la preturi accesibile.

Gecile de dama din sezonul-toamna iarna 2019-2020 combina mai multe stiluri vechi cu tendinte noi.

In trend raman pielea, stofele, materialele matlasate, blana, carourile si gecile cu imprimeuri geometrice sau florale.

Sezonul acesta se poarta gecile triunghi inversat, gecile stilizate si gecile scurte cu puf sau matlasate.

Culorile puternice, stilul militar si albul raman in trend si in acest sezon. De asemenea si mustarul ramane in trend anul acesta. Gecile tip pilot militar au spart topurile in si sunt in top in sezonul toamna-iarna 2019-2020.

Croiul stil bomber oversize, cu maneci bufante si gulere mari, confectionate din velur, piele eco, blanuri cu insertii din piele sau tricotaje sau din materiale matasoase fac ca gecile tip militar sa para mai feminine.

Gecile parka vor fi in continuare la moda. Alege in model de geaca parka kaki sau neagra, cu blanita roz sau alba, poart-o cu bocanci si jeansi si vei creea o tinuta casual de iarna foarte moderna.

Pielea ecologica de calitate superioara a devenit principalul material pe podiumurile de moda. Designerii celebri nu mai folosesc pielea natura si prin actiunea lor sprijina activitistii ecologici.

Gecile din piele eco sunt confectionate din structuri diferite: lucioase, mate sau lacuite, tip piele de reptile, dar albul si negru raman in top-ul culorilor.

Gecile matlasate sunt must-have si anul acesta, fie ca sunt matlasate ce imita pielea, tapiteria de mobilier, cusaturile capitonate sau imprimeurile geometrice, rombul fiind in top sau imprimeurile florale.

Patratele de pe gecile matlasate sunt mult mai mari in acest sezon. Trendul duce din ce in mai multe spre oversize, indiferent ca este vorba de croiala sau imprimeuri.

Gecile tip biker au un aspect mai feminin. Accesorizate cu pietre sau tinte, in nuante puternice, cu siguranta au un design sofisticat, potrivit persoanelor indreaznete si nonconformiste.

O geaca biker autentica trebuie sa aiba nituri, cuie, franjuri, fermoare si catarame. De obicei negrul este culoarea favorita a designerilor pentru gecile tip biker, dar anul acesta se poarta culori tari.

Gecile in carouri sunt in trend si in acest sezon. Daca esti fan carouri, alege modele de geci croite in stil militar. De asemenea, gecile sau paltoanele in carouri cu manecile din blana sau piele eco sunt in trend.

Si evident, geaca alba este in trend ca de obicei. Fie ca este o geaca din piele alba, o geaca matlasata alba sau orice alt material, nu vei da gres daca alegi sa o porti.

Poti sa iesi din anonimat cu o tinuta total alba. Un palton alb din blana eco purtat cu o pereche de pantofi sport albi va face din aparitia ta una super trendy.

Se poate spune ca sezonul 2019-2020 in materie de geci de iarna sau geci de toamna este cel mai creativ din ultimii ani.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gina says:

    Unde se pot proba aceste geci? Adresa unui magazin fizic se poate?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*