Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Copil din Suceava, mort, după ce s-a înțepat într-un cui. Cum explică medicii decesul fulgerător

Un minor, în vârstă de doar 11 ani, a murit după ce s-a înțepat într-un cui, în timp ce se juca cu prietenii pe afară. Băiatul s-a stins din cauza tetanosului, o infecție foarte gravă în organism.Familia lui Adrian este măcinată de durere, după ce copilul s-a stins din viață, din cauza unui incident aparent banal. Băiatul s-a jucat pe afară cu mai mulți prieteni, iar la un moment dat a fost împins de unul dintre aceștia și s-a înțepat în talpă într-un cui.

Băiatul a acuzat stări de rău, astfel că mama sa l-a dus la spital, astfel că medicii l-au supus mai multor investigații medicale, însă l-au lăsat să plece acasă pentru că nu au constatat nimic în neregulă. Medicii de la Spitalul Județean Suceava susțin că mama copilului nu le-a spus că acesta s-ar fi înțepat într-un cui, astfel că la câteva zile distanță a fost adus din nou la spital, cu stări de rău.

Acesta a fost vaccinat antitetanos, însă din nefericire starea sa de sănătate s-a agravat și a murit, la doar 11 ani. Medicii susțin că băiatul ar fi primit tratamentul corespunzător, dacă ar fi știut de rana provocată de cui, cu zece zile înainte de deces.

“El trebuia să fie vaccinat antitetanos la momentul înțepăturii sau cel târziu în 24 de ore. Evenimentul este nefericit, Doamne ferește, e o tragedie, un copil să moară la 11 ani este dezastrul de pe lume. Trebuie să conștientizăm, dacă ne tăiem mergem la spital sau la medicul de familie. Eu consider că nu a fost vorba despre o neglijență a medicilor.”, a declarat un medic de la Spitalul Județean Suceava, potrivit observator.tv.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*