Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Două gospodării cuprinse de flăcări la Securiceni

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit, luni,  cu 4 autospeciale și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Securiceni.

La sosirea echipajelor, ardeau două construcții anexe și bunuri dintr-o gospodărie, incendiul fiind extins și la proprietatea învecinată, unde ardea acoperișul adăpostului de animale, cu pericol de propagare la vecinătăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 15:00.

La prima gospodărie, au ars o anexă pe o suprafață de 40 mp, depozitul de furaje pe 80 mp, un tractor cu remorcă și circa 15 tone de fân.

În a doua gospodărie, a fost afectat acoperișul adăpostului de animale pe aproximativ 80 mp. Au mai ars circa 2 tone de plante furajere și s-au degradat elemente de construcție de la o bucătărie de vară.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa, adăpostul de animale și alte două anexe, ale primului proprietar, precum și casa de locuit și bucătăria de vară din gospodăria învecinată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*