Vineri 30 Octombrie 2020, Actualizat acum 303 zile 12:00 am

 

Halucinant! Un polițist din Suceava, cu un copil în brațe, a fost atacat cu un cuțit după ce a aplanat un conflict

Un agent de poliție din cadrul IPJ Suceava a fost atacat cu un cuțit, în timp ce se afla cu copilul în brațe. Totul s-a petrecut în seara zilei de 8 septembrie.

În timp ce se afla în concediu de odihnă și era cu soția și copilul său minor în parcul central din municipiul Suceava, un agent de poliție din cadrul I.P.J. Suceava a observat un tânăr recalcitrant și agresiv care a abordat un tânăr și o tânără ce stăteau pe o bancă, ocazie cu care a intervenit, l-a îndepărtat pe agresor și apoi i-a cerut acestuia să plece din zonă.

Ulterior, în timp ce polițistul și familia sa se aflau în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția str.Ana Ipătescu cu str. Mitropoliei, tânărul agresiv a venit din spate și l-a lovit într-un braț cu un obiect, posibil cuțit, provocându-i o rană, moment în care, după ce i-a încredințat soției copilul pe care-l purta într-un ham special, polițistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins și identificat de un echipaj de poliție alertat după producerea incidentului, acesta fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Fântânele.

Cele două victime agresate inițial, un tânăr de 19 ani din orașul Cajvana și o tânără de aceeași vârstă din orașul Milișăuți, au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări.

Agentul de poliție s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, suspectul fiind reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 09.09.2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a dispune procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*