Miercuri 26 Februarie 2020, Actualizat acum 56 zile 12:00 am

 

Tânără din Suceava dată dispărută de 3 săptămâni în Londra. „Ori e răpită, ori nu știu”

Denisa Valentina Olteanu, o tânără din județul Suceava, este disparuta din Londra de 3 saptamani. Fata  are 21 de ani, ochi căprui, păr blond spre șaten, 1,60 metri înălțime şi aproximativ 45 de kilograme

Aceasta are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu pasărea colibri și pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii sale și al fratelui său, scrise în chineză.

Denisa Valentina a fost văzută ultima dată și a vorbit cu mama ei pe 8 august 2019, iar de atunci și până în prezent nu a mai dat niciun semn de viață.

Tânăra româncă este măritată și locuiește în Londra cu un cetățean albanez.

“Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, a fost mesajul transmis de mama Denisei, potrivit jurnalemigrant.com.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*