Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu la o societate de prelucrare a lemnului. Pompierii au interventi cu nouă autospeciale

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, la o societate de prelucrare a lemnului din Cornu Luncii.

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Cornu Luncii, Baia, Rădășeni și Mălini au intervenit, cu 9 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială cu profil de prelucrare a lemnului, în comuna Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul halei de producție și depozitare, cu pericol de propagare la întreaga construcție, cu bunurile aferente, și la depozitele de cherestea din apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:10.

Focul a afectat tavanul clădirii pe o suprafață de aproximativ 400 mp, o instalație de producție peleți, un încărcător frontal, subansamble pentru producție elemente de tâmplărie și circa 10 tone de peleți.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la tabloul electric de distribuție, suprasolicitat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei și utilajelor din interior, precum și depozitele de cherestea din apropiere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*