Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Focuri de armă la Straja! Captură de țigări de peste 46.000 de lei

Miercuri, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 15.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Straja, două persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Imediat, polițiștii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care acestea au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi au fugit în Ucraina.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea şi cercetarea zonei, fiind descoperite 2 colete cu țigări.

Coletele au fost duse la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 46.500 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate, respectiv a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*