Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

O nouă tragedie rutieră! Un tânăr a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un motostivuitor

O nouă tragedie rutieră a avut loc miercuri, pe raza localității Călinești, comuna Șerbăuți. Sergiu Traian Olar, de 21 de ani, a murit după ce a intrat cu motocicleta în coliziune cu un motostivuitor.
Tragedia s-a produs în jurul orei 16.00. La fața locului au ajuns echipajele SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, tânărul nu a supraviețuit.
La 28.08.2019, ora 15.44, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Șerbăuți a avut loc un accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 209D din comuna Șerbăuți, un localnic de 21 de ani s-a angajat în depășirea unui autoturism, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit motostivuitorul condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate.În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului motocicletei.
Conducătorul motostivuitorului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 21 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar numărul de înmatriculare amplasat pe partea din spate a motocicletei aparține unei alte motociclete, înmatriculată la 23.10.2000.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*