Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un tânăr din Dumbrăveni, beat, a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, apoi a distrus un gard

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Dumbrăveni, este cercetat de polițiști după ce a condus beat o mașină și s-a izbit cu ea într-un autoturism parcat regulamentar.

V.A.A  a condus, duminică, autoturismul Volkswagen Passat cu număr de circulație provizoriu pe un drum comunal de pe raza localității Dumbrăveni. Întrucât nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu pietriș, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune față- spate cu un autoturism Audi A4 înmatriculat în Botoșani, care era parcat regulamentar.

După impact, autoturismul VW  a ricoșat în gardul unei locuințe.

V.A.A a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, iar rezultatul a fost de 0.72 mg/ l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la UPU pentru  prelevare de mostre biologice de sânge.

Oamenii legii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul condus de el are numerele expirate.

El este cercetat acum pentru punerea în circulație a unui autoturism neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*