Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Accident de muncă la Egger, în Rădăuți. Un angajat a ajuns la spital

Un accident de muncă a avut loc la Egger Rădăuți, luni. Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dănila, angajat al societății, a căzut de pe un grilaj în timp ce lucra la centrala termică din incinta societății.

Acesta este angajat ca muncitor necalificat pe perioada verii, și participa la curățenie, în zona exterioară de deasupra centralei termice din incinta fabricii  împreună cu un alt angajat al fabricii.

La un moment dat, tânărul a ridicat un grilaj metalic cu dimensiunile de 1/1m pentru a curăța deșeurile lemnoase de sub acesta, la adâncimea de 90 cm, însă înainte de a coborî să adune deșeurile, a urcat pe o scară pentru a-i înmâna un sac menajer colegului său, iar când a coborât de pe scară, a căzut în gaura produsă prin ridicarea grilajului.

El a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu „contuzie bazin cu excoriați”. Polițiștii, dar și inspectorii muncii fac verificări în acest caz.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Marian says:

    Mentionati si faptul ca cel in cauza este student practicant, acesta neavand ce cauta la curatenie. Aici fac si eu practica in momentul de fata, este o mare bataie de joc ce se intampla cu studentii. Una s-a promis la prezentarea firmei ce a avut loc in cadrul Universitatii, la fel s-au promis foarte multe si la interviu, iar realitatea este alta. 🙂

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*