Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Atenție, șoferi! S-a modificat programul pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație, pentru restituirea permisului de conducere, la Poliția Rutieră

Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 republicată, privind circulația pe drumurile publice, în ceea ce privește reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, pentru eficientizarea activității desfășurate și pentru a veni în sprijinul cetățenilor, începând cu data de 01 august 2019, la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava s-a modificat programul în care se va susține verificarea cunoașterii regulilor de circulație de către conducătorii de autovehicule sau tramvaie în vederea restituirii permisului de conducere reținut ca urmare a săvârșirii de către titular a unei contravenții pentru care legea prevede suspendarea dreptului de a conduce.

Astfel, verificările organizate la sediul Serviciului Rutier Suceava, situat pe strada Universității nr.19, vor avea loc în fiecare zi de MARȚI, ora 10:00, respectiv JOI, ora 13:00.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*