Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Prof. Gabriela Mihai numită inspector școlar general al ISJ Suceava

Prof. Gabriela Mihai a fost numită Inspector școlar general al ISJ Suceava, prin detașare în interesul învățămâtului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2018-2019.

Decizia a fost luată prin Ordinul MEN Nr. 47281 din 07.08.2019.

În același timp, prof. dr. Cristian Cuciurean revine pe funcția avută anterior, respectiv funcția de inspector școlar general adjunct.

Gabriela Mihai are ca priorități realizarea planului de școlarizare la învățământul profesional şi începerea anului școlar 2019-2020 în condiții optime, în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava, susțin reprezentanții ISJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. gicu says:

    S au mai facut si alte scgimbari in Inspectorat, Puiu, Pentelescu… Vrem să stim6!!! Ingramadeala mare la,, ciolan,,. De ce sunt 2 pissturi de insp. Adjunct, cand numarul scolillr și a elevilor e in scadere maxima?? D c sunt 2 inspectori la discipline fehnice, cand clasele de profil la luceu sunt in scadere. Maxima si nu iau bacul niciunul de acolo. De ce sunt 2 inspectori la invatatori cand numarul claselor la primar e in scadere si s au desființat multe scoli 1-4.????Trebuie reduse posturile!!!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*