Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un individ s-a oferit să-i vândă lemne unei bătrâne, apoi i-a furat banii din Biblie

Un bărbat s-a oferit să-i vândă niște lemne unei bătrâne de 76 de ani, din comuna Volovăț, apoi i-a furat banii din Biblie.

Totul s-a petrecut pe 5 august, când aceasta s-a înțeles cu niște persoane din Sucevița să cumpere lemne de foc.

Patru țigani au venit cu o autoutilitară de culoare albă la locuința sa pentru a-i aduce lemnele. Aceștia au intrat în curtea femeii, au descărcat lemnele, iar după aceasta, în momentul în care trebuia să facă plata, bărbatul mai vârstă care se ocupa de tranzacție, i-a spus că trebuie să îi plătească suma de 1500 lei, întrucât i-a adus 6 metri de lemne, iar metrul este 250 de lei.

Bătrâna a intrat în casă și a adus suma de 1200, iar bărbatul care i le-a vândut i-a zis că mai trebuie bani. Atunci aceasta a intrat înapoi în casă și din Biblie (unde ținea banii) a adus 2 bancnote de 50 de euro pe care i le-a înmânat bărbatului. Acesta i-a zis că mai trebuie bani și a intrat în locuința femeii și din Biblie i-a sustras suma de 300 de euro și a plecat în grabă.

Polițiștii au găsit autoutilitara marca Ford Transit, ce avea pe lateralele acesteia inscripția „Bermas”, în curtea lui Ion Băcilă, de 61 ani, din comuna Sucevița. Acesta a recunoscut fapta și a înapoiat banii, luând lemnele. Oamenii legii fac cercetări pentru  „furt”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*