Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu la un depozit de materiale de construcții din Frătăuții Noi

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Seriviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit, miercuri, cu șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale de construcții, din comuna Frătăuții Noi.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la un utilaj tip volă și la materiale depozitate într-o hală, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate, dar și la locuințele din apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 6:50.

Au ars utilajul și materiale de construcții din hală (polistiren, rigips și altele).
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică, în zona compartimentului motor al utilajului tip volă, după care s-au propagat la materialele de construcții din hală.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat două clădiri ale societății comerciale, precum și locuințele din apropiere, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*