Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Două case distruse de un incendiu din cauza unor oameni ai străzii

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Baia, au intervenit, în noaptea de luni spre marți,  cu 7 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Fântâna Mare.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o casă de locuit și acoperișul altei locuințe din imediata vecinătate, construcții din lemn și lut, din aceeași gospodărie, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate. Gospodăria afectată de foc nu era locuită, iar în case nu se aflau bunuri materiale, din declarațiile martorilor clădirile fiind folosite de către persoane fără adăpost.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:40.
Au ars una dintre casele de locuit, în totalitate, și acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață totală de aproximativ 120 mp.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spații închise făcut pentru încălzire de către persoanele fără adăpost, arată ISU Suceava.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei afectate la acoperiș, dar și gospodăriile învecinate, cu bunurile aferente.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*