Duminică 15 Decembrie 2019, Actualizat acum 348 zile 12:00 am

 

Bărbatul suspectat de pedofilie a murit la spital

Foto: Adevarul

Un individ de 55 de ani din Vatra Dornei, bănuit ar fi încercat să atingă în zone intime o fetiță aflată la un spectacol în centrul stațiunii, a murit sâmbătă dimineaţa la spital.

O patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, vineri, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare.

La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate. Acesta a murit a doua zi.

https://suceavanews.ro/296553/general/stirea-zilei/unui-barbat-i-s-a-facut-rau-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-a-atins-in-mod-indecent-o-fata-de-12-ani-mama-copilei-a-vazut-totul/

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*