Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Unui bărbat i s-a făcut rău după ce a fost acuzat că a atins în mod indecent o fată de 12 ani. Mama copilei a văzut totul

O patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, vineri, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare.

La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*