Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un bărbat s-a tăiat la un polizor în timp ce amenaja un monument funerar

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Bălăceana, a ajuns la spital după ce s-a tăiat la un polizor în timp ce amenaja un monument funerar.

Incidentul s-a petrecut joi, în  incinta cimitirului evreiesc din municipiului Suceava. Bărbatul, angajat al unei firme din Ipotești, ca muncitor necalificat,  împreună cu o echipă de muncitori s-a deplasat la cimitirului evreiesc în vederea reamenajării unui monument funerar.

La un moment dat,  echipa de muncitori a plecat în cimitir rămânând doar bărbatul de 45 de ani, care efectua lucrări de şlefuire a monumentului funerar cu ajutorul unui polizor unghiular. Acesta  s-a împiedicat şi în cădere s-a lovit cu faţa de discul abraziv al polizorului aflat în funcţiune. Acesta a solicitat o ambulanţă care l-a preluat şi transportat la U.P.U. Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru  „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*