Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Urmărire a polițiștilor de frontieră după un Audi A8, plin cu țigări de contrabandă

Un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe 11 iulie,  în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Nisipitu, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea în viteză.

Lucrătorii au procedat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost abandonată în curtea unui imobil din apropiere.
Cu acordul proprietarului imobilului, care declarat că şoferul a intrat în curte cu maşina fără aprobarea sa, poliţiştii de frontieră au verificat autoturismul şi au constatat că era plin cu țigări de contrabandă. Astfel, a fost luata măsura conducerii autovehiculului la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 14.190 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de peste 166.023 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*