Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO A vrut să deparaziteze poiata de păduchi și și-a dat foc la întreaga gospodărie

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vadu Moldovei, au intervenit, sâmbătă, cu 4 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Dumbrăvița.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat un șopron din lemn, iar flăcările se manifestau și la acoperișul casei de locuit, dar și la cel al unei anexe. De asemenea, exista pericolul de propagare a focului la întreaga gospodărie. Incendiul a fost lichidat la ora 11:35.

Au ars: șopronul pe o suprafață de aproximativ 50 mp, acoperișul casei de locuit pe 80 mp, acoperișul anexei pe 30 mp, tâmplăria din lemn de la casă, aparate electronice și electrocasnice și altele. S-au degradat pereții locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spații închise. Mai precis, proprietarul a folosit focul deschis în șopronul în care își ținea păsările de curte, pentru eliminarea păduchilor (de găină). Flacăra a aprins plante furajere, iar focul s-a propagat la întreaga construcție din lemn, ulterior și la acoperișul celorlalte două clădiri afectate. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 60.000 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*