Luni 09 Decembrie 2019, Actualizat acum 342 zile 12:00 am

 

O femeie de 31 de ani, care a încercat să mituiască un angajat de la Permise, trimisă în judecată

O femeie de 31 de ani, care a încercat să mituiască un angajat de la Permise, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Aceasta este sub control judiciar pentru  dare de mită.

La data de 15 mai 2019, aceasta se afla în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice.

În aceste împrejurări, a oferit unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava suma de 100 Euro, formată din două bancnote în cupiură de 50 Euro, pentru ca lucrătorul de poliţie să urgenteze îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile de serviciu, respectiv să îi urgenteze programarea susţinerii probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, în condiţiile în care perioada comunicată ca fiind disponibilă pentru susţinerea probei era septembrie pentru Mun. Rădăuţi şi iulie pentru Municipiul Suceava.

Prin ordonanţa din data de 15.05.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a instituit sechestru asigurator asupra sumei de 100 Euro, ridicată de la inculpată, sumă care a fost oferită, cu titlu de mită ofițerului de poliție.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*