Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Vezi ce premii vor fi acordate la Expoziția Internațională de Grafică Satirică Bucovina!

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XIII a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , având în acest an tema :

“Ochii buni disting adevărul de minciună.”

La cea de a XIII-a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 288 de caricaturiști cu 965 de caricaturi, din 55 de tări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.
FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.
Juriul expoziției:
Mihai Pinzarul Pim – caricaturist
George Licurici – caricaturist
Ovidiu Ambrozie Borta BOA – caricaturist,
împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt:
Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
Premiul II – 300 € + diplomă
Premiul III – 100 € + diploma
Mențiune – diploma + medalie
Mențiune – diploma + medalie
Mențiune – diploma + medalie
și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.
Vernisajul expoziției va fi în data de 1 iulie 2019, ora 12, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei, Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*