Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Individul care a distrus zece mașini și a terorizat peste 200 de turiști a fost reținut de polițiști

Foto: Oana Șlemco

Bărbatul de 42 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, a fost reținut, duminică, de polițiști după ce a distrus zece mașini parcate în gara CFR Moldovița- Mocănița, tăindu-le cauciucurile, pe 17 iunie.

Totodată, individul a aruncat cu pietre în turiști.

„La fața locului, au fost identificate 4 autoturisme, despre care proprietarii acestora au declarat verbal că în momentul în care s-au întors din cursa Argel – Moldovița au găsit fiecare cauciucurile de la roțile stânga față dezumflate, ulterior constatând că au fost înțepate lateral. Persoanele vătămate au mai declarat faptul că în parcare au fost găsite un număr de 10 autoturisme, toate cu cauciucurile de la roata dreaptă față dezumflate, distruse, însă proprietarii au schimbat anvelopele și au plecat. Din probatoriul adminstrat a rezultat faptul că un bărbat de 42 de ani din comuna Vatra Moldoviței a săvârșit aceste fapte, acesta postând , de asemenea, un vehicul pe calea ferată obstrucționând circulația Mocăniței și aruncând cu pietre în direcția acesteia. Astfel, a fost extinsă urmărirea penală și față de infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, trei infracțiuni de distrugere, precum și pentru infracțiunea de distrugerea sau semnalizarea falsă fapte prevăzute de Codul Penal, ca urmare a blocării cu obiecte de mari dimensiuni a căii ferate înguste Mocănița”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Duminică, Vasile Tcaciuc a fost prins pe raza satului Argel, a fost ridicat și dus la audieri. A fost reținut pentru 24 de ore.

Localnicii spun că omul s-ar fi supărat fiindcă nu are vânzări chioşcul pe care-l deţine în Moldoviţa ca mecanicul mocăniţei, cel care-i face concurenţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*